Prom 2022 Collection

Come to my world

Екипът на Sezelle с радост обявява лансирането на новата ни дизайнерска колекция „Come to my world”/ “Ела в моя свят“! Този проект е резултат от множество модни и текстилни проучвания, дизайн мониторинг и месеци усърдна работа. Всички рокли са проектирани с амбиция, произведени с лоялност и представени с любов. Тази година нашата жена създава своя собствен свят по неин вкус. Напук на всички учредени норми и идеали, тя е решителна, знае какво иска, как да го постигне и защо. Тя разчита на вътрешната си сила, за да създаде един нов приказен свят, където тя е главната героиня.

Колекцията се състои от 3 серии: Petite, Chic и Haute (Luxe) Edition разпределени според сложността на модела, материите, изработката и бюджета.

Цветове: Всеки модел е изработен в един премиерен цвят, но може да бъде изработен и в друг цвят по избор на клиента. При поискване картелите с всички цветове ще Ви бъдат предоставени на лично съобщение. Те могат да Ви послужат за ориентир, докато избирате цвят, но не бива да Ви ограничават. Всеки нюанс, който търсите е важен за нас и с удоволствие бихме го доставили безвъзмездно.

Мерки: Премиерният размер, с който позира моделът ни отговаря на размери S-М. Анастасия е с мерки 90-65-90 и ръст 176cm. Всяка рокля се изработва само по поръчка персонализирано с Вашите лични мерки. Когато решите да поръчате, от наша страна ще Ви бъде споделен списък за попълване с необходимите мерки за конкретният модел. Стандартната ни изработка отнема 2-4 седмици. Ако поводът Ви е по-скоро, можете винаги да се свържете с нас, за да видим какво можем да направим, за да Ви вместим в графика ни. 

Корекции: Всички модели позволяват промени и корекции, които с удоволствие ще направим за Вас. С презрамки или без, с цепка или две, по-къс или по-дълъг вариант на даден модел, добавяне на подплънки и други.. Това са само малка част от корекциите, за които ателието ни ще Ви съдейства напълно безплатно. 

Комбинации: Тази година почти всички модели, са изработени като цяла рокля, но според Вашите изисквания могат да бъдат изработени от две или повече части, които изглеждат като цяла рокля. Това Ви предоставя възможност лесно да комбинирате както с други находки от гардероба Ви, така и да преобразите дългата бална рокля в коктейлна рокля за afterparty-то.

Аксесоари: През 2020г. в Sezelle стартирахме кампанията Prom All Inclusive, която дава възможност на нашите клиенти да се възползват не само от приказните ни рокли, но и от подходящите за тях аксесоари. Консултантите ни предлагат различни модели обувки и чантички, подходящи за роклята, която сте избрали. А ако имате вече конкретен модел наум, но не можете да го намерите, ние го намираме за Вас. 

Бижута: С разнообразие от колеги в този бранш, можем да изпълним всяко Ваше желание. Подходящите за визията Ви обеци, колие, тиара, корона са само част от това, което можем да предложим за цялостната Ви визия.

Сертификат за автентичност: Със сигурност ни е грижа да се чувстваш неповторима и неотразима на бала. Всяка поръчка на Sezelle рокля, е с генериран уникален 9-цифрен код, който се вписва в сертификат на името на клиента и дублиране на рокли в една и съща гимназия не е възможно. 

Petite Edition:

Партито започва, когато аз пристигна! Petite серията ни се състои от къси и миди модели, подходящи за всеки повод и бюджет. Рокли, които след бала спокойно могат да бъдат носени и на сватба на приятелка, кумуване, кръщене, рожден ден. 

Подбраните финни материи, които използвахме в тази категория са брокатена органза, американски сатен, кадифе с пайети,полиестерно фино жарсе, брокатен тюл, фин италиански тюл, бродиран с пайети тюл, ком тюл и аксесоари от висококачествени изкуствени пера.

Coco Rose Mini
Coco Rose Mini
press to zoom
Candice Gold Midi
Candice Gold Midi
press to zoom
Cali Unicorn White Mini
Cali Unicorn White Mini
press to zoom
Courtney Royal Blue Mini
Courtney Royal Blue Mini
press to zoom
Blink Lilac Mini
Blink Lilac Mini
press to zoom

Chic Edition:

Парад на умереният шик! Тази серия предлага модели, изработени от подбрани материи с нежни акценти и изящни нотки. Състои се от елегантни рокли с разнообразни силуетни линии и фини декоративни елементи с подчертаващ блясък.

Премиум платовете, които избрахме за Вас в тази категория са бродирано с пайети кадифе, еластичен сатен, тъкана дантела, брокатен тюл, американски сатен, еластично жарсе, релефна венецианска дантела, фин италиански тюл, релефна 3D дантела и аксесоари от висококачествени изкуствени двуразмерни пера и бляскави кристали. 

Carla Rose
Carla Rose
press to zoom
Camila Rose
Camila Rose
press to zoom
Catalina Mini
Catalina Mini
press to zoom
Carla Rose
Carla Rose
press to zoom
Carmen Amethyst
Carmen Amethyst
press to zoom
Candy Purple Ash
Candy Purple Ash
press to zoom
Cayra Lilac
Cayra Lilac
press to zoom
Christina Dusty Blue
Christina Dusty Blue
press to zoom

Haute (Luxe) Edition:

Както казва Натали Уинн: " Разкошът не е в изобилието, а в естетиката на изобилието".  

Изработени от първокласни луксозни платове и материали, тази серия предлага пищност и блясък.

След седмици ръчен труд и ювелирно майсторство, тези шедьоври изработихме от ръчно декупирана луксозна 3D дантела, фин американски сатен, фин брокатен тюл, деликатен тюл инкрустиран с кристали, релефна бродирана дантела, брокатен тюл, фин еластичен тюл и аксесоари от висококачествени двуразмерни изкуствени пера и бляскави кристали.

Catalina Royal Ruby
Catalina Royal Ruby
press to zoom
Casandra Fuchsia Rose
Casandra Fuchsia Rose
press to zoom
Chrystal Royal Navy
Chrystal Royal Navy
press to zoom
Courtney Royal Blue
Courtney Royal Blue
press to zoom