Prom 2021 Collection

believe in magic

Екипът на Sezelle с радост обявява лансирането на новата ни дизайнерска колекция „Believe in Magic”/ “Вярвай в магията“! Този проект е резултат от много подготовка, усърдна работа, учене от грешките и постоянство. Всички рокли са проектирани с амбиция, произведени с лоялност и представени с любов. Нашата жена вярва, че с отдаденост всичко е възможно! Целеустремена, трудолюбива и отдадена на своите ценности, тя е истинският ключ към успеха! Тя разчита на вътрешната си сила и това е нейната магия! 

Колекцията се състои от 3 серии: Petite, Chic и Haute (Luxe) Edition разпределени според сложността на модела, материите, изработката и бюджета.

Цветове: Всеки модел е изработен в един премиерен цвят, но може да бъде изработен и в друг цвят по избор на клиента. При поискване картелите с всички цветове ще Ви бъдат предоставени на лично съобщение. Те могат да Ви послужат за ориентир, докато избирате цвят, но не бива да Ви ограничават. Всеки нюанс, който търсите е важен за нас и с удоволствие бихме го доставили безвъзмездно. 

Мерки: Премиерният размер, с който позира моделът ни отговаря на размери XS-S. Мария е с мерки 85-60-95 и ръст 180cm. Всяка рокля се изработва само по поръчка персонализирано с Вашите лични мерки гръдна обиколка-талия-ханш-ръст. Стандартната ни изработка отнема 1 седмица.

Корекции: Всички модели позволяват промени и корекции, които с удоволствие ще направим за Вас. С презрамки или без, с цепка или две, къс или дълъг вариант на даден модел, добавяне на подплънки и други.. Това са само малка част от корекциите, за които ателието ни ще Ви съдейства напълно безплатно. 

Комбинации: Почти всички модели, са изработени като сет, състоящ се от пола и корсет, но изглеждат като цяла рокля. Това Ви предоставя възможност лесно да комбинирате както с други находки от гардероба Ви, така и да преобразите дългата бална рокля в коктейлна рокля за afterparty-то.

Аксесоари: През 2020г. в Sezelle стартирахме кампанията Prom All Inclusive, която дава възможност на нашите клиенти да се възползват не само от приказните ни рокли, но и от подходящите за тях аксесоари. Консултантите ни предлагат различни модели обувки и чантички, подходящи за роклята, която сте избрали. А ако имате вече конкретен модел наум, но не можете да го намерите, ние го намираме за Вас. 

Бижута: С разнообразие от колеги в този бранш, можем да изпълним всяко Ваше желание. Подходящите за визията Ви обеци, колие, тиара, корона са само част от това, което можем да предложим за цялостната Ви визия.

Сертификат за автентичност: Със сигурност ни е грижа да се чувстваш неповторима и неотразима на бала. Всяка поръчка на Sezelle рокля, е с генериран уникален 9-цифрен код, който се вписва в сертификат на името на клиента и дублиране на рокли в една и съща гимназия не е възможно. 

Petite Edition:

Семпли линии, които изповядват мотото “Less is more" или "По-малкото е повече!"

Petite серията ни се състои от изчистени, минималистични модели, подходящи за всеки повод и бюджет. Рокли, които след бала спокойно могат да бъдат носени и на сватба на приятелка, кумуване, кръщене, рожден ден. 

Bella Pink
Bella Pink
Bridgett Pink
Bridgett Pink
Blanche Dusk Blue
Blanche Dusk Blue
Bina Royal Blue
Bina Royal Blue
Bolivia Red
Bolivia Red
Adel Red
Adel Red
Bianka Gray
Bianka Gray
Bethany Satin Bianna Gray
Bethany Satin Bianna Gray
Blink Bronz
Blink Bronz
Bijou White
Bijou White
Betty Red/Black
Betty Red/Black

Chic Edition:

Парад на умереният шик! Тази серия предлага модели, изработени от подбрани материи с нежни акценти и изящни нотки. Състои се от елегантни рокли с разнообразни силуетни линии и фини декоративни елементи с подчертаващ блясък. 

Blush Dusky Rose
Blush Dusky Rose
Bleur Rose
Bleur Rose
Biza Nude
Biza Nude
Bornova Nude
Bornova Nude
Bianna Nude
Bianna Nude
Brenda Nude
Brenda Nude

Haute (Luxe) Edition:

Както казва Натали Уинн: " Разкошът не е в изобилието, а в естетиката на изобилието".  

Изработени от първокласни луксозни платове и материали, тази серия предлага пищност и блясък.

Berlin Black
Berlin Black
Balerina Mini Black
Balerina Mini Black
Balerina Maxi Black
Balerina Maxi Black
Baileys Black
Baileys Black
Burjoa Mint
Burjoa Mint
Bethany T Bailey Gray
Bethany T Bailey Gray
Bilara Ice blue
Bilara Ice blue
Balary Baby Blue
Balary Baby Blue
Boquet Lilac
Boquet Lilac
Blossom Lilac
Blossom Lilac