• Sezelle

Тъмно червени нюанси за още по-жарко лято!

Актуализирано: 1 юли 2020


Вдъхновени от откриването на сватбения сезон сме поготвили нещо ново и специално за бъдещите гости, шаферки и естествено за кумата. Водени от теорията „По-малкото е повече“ („Less is more“), решихме да създадем семпъл, но същевременно отличителен модел. A за да бъде още по-впечатляващ избрахме премиерната рокля да е в цвят Бургунди.


Хайде на сватба!

Когато една булка избере за акцент на сватбата си този цвят, обикновенно става дума за огнено момиче, което е на път да мине под венчилото.

Ако описахме Ваша приятелка, най- вероятно Вие сте коронована с титлата кума или сте получили приз за шаферка.

Важни критерии при избирането на тоалет за този повод освен цвета, са избора на материя и силуетна линия.

Ако възнамерявате да съберете всички погледи на дансинга с впечатляващи танцувални умения за предпочитане е роклята Ви да е с А-силуетна линия или така наречената рокля тип принцеса. Ако искате да покажете тяло на богиня и извивки Вашата рокля е тип русалка.

Що се отнася до материите, имайки предвид предстоящият летен сезон е добре да се спрете на по-дишащи и леки платове като шифон, креп, тюл.Какво да облека?

Дълбоко V-образно деколте подсказва за силна и амбициозна жена, спускайки плахо поглед надолу на кръста виждаме широк колан,който стяга и подчертава талията, сякаш показва пътя, който трябва да измине ръката на кавалера. На гърба коланът се разделя на две, за да се обедини чрез регулиеруема панделка. Строгата линия на деколтето е смекчена от овалните форми на бюста, оптично уголемен чрез набраната кройка. За да изглеждаме по-високи и дългокраки е нужна пола с висока талия и цепка до небето. Колкото по-висока е, толкова по-смела е жената, а за тези които искат да оставят повече на въображението също сме помислили.


Как да комбинирам?